Основана ГГ „Сви заједно“

Независни одборници у Скупштини општине Врбас Бранислав Петровић, Игор Шкундрић, Душко Ћутило и Јанко Кресоја, заједно са бројним истомишљеницима, основали су Групу грађана "Сви заједно". Према речима оснивача, нова организација требало да донесе освежење и нешто ново у политичком животу у општини Врбас.

На првој конференцији за медије представљена је идеја и план деловања чланова ове организације и речено да ГГ "Сви заједно" тренутно чине људи који нису припадали ниједној политичкој партији и они који су били незадовољни радом странака чији су некада били чланови.

"Идеја наше групе грађана је да учинимо нешто ново, јер су људи запали у политичку монотонију. Чињеница је да је све већем броју грађана доста тога да људи из врха странака одређују принципе и начин рада општинских одбора, као и да одређују како ће се управљати нашом општином. Ми грађане не делимо ни по политичкој припадности, ни по имовинском стању, ни по образовању, него просто желимо да сви заједно урадимо нешто за бољи живот у општини", рекао је Шкундрић.

Чланови Групе грађана „Сви заједно“ позвали су суграђане који желе да се уведу нови принципи управљања општином, да им се придруже.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"