СКГО припрема промотивну публикацију

Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије ове године обележава 60 година свог постојања и рада. У оквиру активности везаних за ову важну годишњицу, градови и општине у Србији биће промовисани и на један нов начин – објављивањем публикације која би, на једном месту, представила онај део материјалне културе који се одражава у богатству на које смо сви поносни: у пуноћи и разноликости укуса, боја и мириса хране коју производимо и коју, кроз традиционална јела и кулинарске одговоре на неке савремене изазове, нудимо својим пријатељима и гостима, саопштено је из СКГО.

Шансу да се нађе у овој публикацији добила је и општина Врбас. Публикација је замишљена као нека врста кулинарског водича кроз све наше градове и општине, имала би за циљ да представи богатство и шароликост различитих подручја Србије – карактеристике поднебља, тла, културе и традиције, како у производњи здравих и укусних пољопривредних производа, тако и у припремању јела и других специјалитета. "Желимо да објавимо што више рецепата за јела која се припремају у локалним заједницама и да тако представимо сво богатство кулинарске традиције наших крајева. Планирамо да овај водич објавимо на српском и енглеском језику и тиме допринесемо да наши и ваши пријатељи, сарадници и пословни партнери и на овај начин ближе упознају нашу лепу земљу. Позивамо Вас да нам се придружите и помогнете да производи, традиција, вредности и укуси вашег града или општине, буду у овој публикацији представљени на најбољи начин", речено је у СКГО.

Попуњени формулари могу се проследити посредством Локалне канцеларије за економски развој, или електронским путем на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

УПУТСТВО ЗА ПОПУЊАВАЊЕ
ФОРМУЛАР ЗА ПОЈЕДИНАЧНИ РЕЦЕПТ

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"