Пријем за кошаркашице Гимназије

Дан уочи одаска Женске кошаркашке екипе Гимназије „Жарко Зрењанин“ на Светско првенство за средње школе на Кипру, за девојке које чине овај тим уприличен је пријем. Координатор за спорт општине Врбас Владимир Кнежић пожелео је девојкама срећан пут и добре резултате, док је помоћник председника општине Врбас Вукашин Вујичић уручио кошаркашицама комплет тренерки.

"Честитам девојкама на досадашњим резултатима и за нас су оне, свакако, већ победнице, без обзира какав резултат да остварие на Кипру. Оствариле су до сада велики успех, али сигуран сам да и на Кипру резултат неће изостати. Ми смо се потрудили да обезбедимо спортску опрему и све остало што им је неопходно како би имале све услове да на прави начин репрезентују нашу општину и нашу државу на такмичењу", рекао је Вујичић. Кошаркашице Гимназије "Жарко Зрењанин" оствариле су право да путују на Кипар освојивши прво место на недавно одржаном Државном првенству у Сремској Митровици.

Иначе, већина кошаркашица су чланице Женског кошаркашког клуба „Врбас Медела“, па ће и њихов тренер Дејан Мудреша путовати са њима на Кипар, као и професор физичког васпитања Здравко Бјелица.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"