Ускоро конкурс за Програм EXCHANGE 4

Локалне самоуправе у Војводини добиће ускоро могућност да учествују у Програму EXCHANGE 4 - IPA 2012. Конкурс ће бити расписан крајем наредног месеца након чега ће заинтересовани предлагачи имати рок од 3 месеца да доставе предлоге пројеката, у складу са условима конкурса. Средства за финансирање пројеката у оквиру овог Програма износе 4,6 милиона евра.

Заинтересовани предлагачи треба да имају у виду да ће доња граница буџета пројеката за које ће моћи да кандидују бити 100.000 евра, док ће рок за имплементацију пројеката износити максимално 12 месеци. Такође, биће обавезна и партиципација – суфинансирање уз сваки одобрени грант, у износу од најмање 10% од вредности донације из ИПА средстава. Прецизније информације о областима подршке кроз EXCHANGE 4, условима конкурисања, информативним сесијама за заинтересоване предлагаче, биће разрађене у упутству уз позив за достављање предлога пројеката.
EXCHANGE 4 ће стимулисати међуопштинску сарадњу, трансфер знања и најбољих пракси у циљу имплементације националних политика на локалном нивоу у циљаним областима.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"