ОО СРС: Дачић и Вучић продали КиМ

"Срспка радикална странка најоштрије осуђује сраман потпис Ивице Дачића и Александра Вучића на споразум са Приштином и предавање Косова и Метохије шиптарским терористима. Дачић је продао Слободана Милошевића, Вучић Војислава Шешеља, људе који су им дали све у животу, и не треба да чуди што су продали Косово", саопштио је на данашњој конференцији за медије Бојан Марковић, в.д. председника ОО СРС.

Он је истакао да је прича о тачки 9 из споразума Београда и Приштине, која Србима обезбеђује руковођење полицијом на северу КиМ, обична превара, а затим јавно поставио питање чију униформу ће носити та полиција. "Одговор је униформа такозване, самозване независне државе Косово. Није им користио ни одлазак код Путина и, наравно, њихови налогодавци у Бриселу су им рекли шта морају да ураде. СРС осуђује срамно прихватање споразума", рекао је Марковић и упозорио на будуће деловање, како је рекао, сепаратиста у Војводини, на југу Србије и у Санџаку. "Ово јесте висока политика, али морамо да упозоримо грађане Врбаса на све што се ради. Зато их позивамо да нам се придруже и боре се за интересе овог града и Србије", рекао је Марковић.

Он је најавио да ће за око месеца дана локални одбор СРС бирати ново руководство. "Кренули смо у формирање савета и до сада смо формирали Савет за омладину и водиће га студенти економије Милица Краљевић и Марко Новаковић. Такође, чланарину у странци обновило је око 600 особа и уверен сам да ћемо на локалним изборима остварити добар резултат. Као једина опозициона партија крећемо у борбу против свих осталих странака", рекао је Марковић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"