ЦК наградио ученике и наставнике

Представници Црвеног крста уручили су плакете ученицима и наставницима Основне школе „Светозар Милетић“ за допринос реализацији програма промоције хуманих вредности, који спроводи ова организација. У оквиру програма, током 2012. и 2013. године, ученици ове школе су уз помоћ волонтера Црвеног крста Врбаса реализовали низ радионица на различите теме.

"Наши млади волонтери су били чести гости у школи. Ово је крај једног циклуса, али имамо доста интересантних идеја за наставак сарадње, тако да се надам да ће и у темама које следе уживати они којима су радионице намењене, али и наши волонтери", рекла је Татјана Глушчевић, самостални стручни сарадник ЦК.

Циљ радионица био је да се млади, пре свега, едукују и прихвате да промовишу хумане вредности, што је наишло на велико интересовање ученика. "Већ дуго година наша школа веома успешно сарађује са Црвеним крстом. Овогодишње радионице допринеле су и развоју пројекта у који је укључена наша васпитно-образовна установа, а то је Школа без насиља“, рекла је Ружица Марковић, директорка школе.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"