Семинари у ОШ "Братство-јединство"

Покрајински секретаријат за образовање, управу и националне заједнице одобрио је 40.000 динара Основној школи „Братство-јединство“ из Врбаса за реализацију пројекта под називом „Корак ка успешној настави“. Добијена средства биће утрошена за организовање семинара за наставнике.

"Према договору, локална самоуправа ће суфинансирати пројекат са још 20 одсто од добијеног износа. У плану нам је да организујемо семинар за све наставнике у нашој школи, а замисао је да се представе неке од иновација у савременој методи наставе", саопштила је Славица Шестовић, директорка ОШ „Братство-јединство“.
Овај семинар донеће просветним радницима и бодове, које су у обавези да скупе како би могли да обављају свој посао. Наиме, у периоду од пет година, сваки просветни радник је дужан да има 120 бодова, које добија похађајући семинаре и стручна предавања, регистрована од стране Завода за вредновање квалитета рада.

"Прикупљање бодова није лако, јер је организовање, или одлазак на семинар финансијски издатак. Ипак, ми успевамо да у току године организујемо семинаре за наше наставнике у чему нам локална самоуправа помаже у складу са својим могућностима", истакла је Шестовић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"