Демократска странка добила ново руководство

Локални одбор Демократске странке спровео је у недељу, 19. маја страначке изборе за чланове сталног састава и председника одбора ДС у општини Врбас. Право да гласа на редовним изборима имало је 667 бирача, чланова ДС, и према резултатима које је саопштио Драган Стијеповић, члан ОО ДС, позиву да гласа одазвало се 595 бирача, или 80 одсто од броја уписаних. "Кандидат за председника ОО ДС Ненад Велицки освојио је 554 гласа, односно 93 одсто", рекао је на конференцији за медије Стијеповић.

Нови председник ОО ДС је овом приликом истакао да је данас тешко бити члан ДС-а, а поготово председник неког локалног одбора. "Из тог разлога велика ми је част, а и одговорност, да са тимом људи у који имам пуно поверење, направимо добар резултат на предстојећим локалним изборима. Нови састав Општинског одбора је скуп младих и образованих људи, старих и нових чланова, који ће наставити континуитет добрих резултата наше странке у Врбасу", казао је Велицки и захвалио свим члановима који су дали подршку предложеним кандидатима. "Висока излазност на изборима и усклађеност резултата, односно једнак број гласова који су добили кандидати, показује да у овом тренутку чланови Демократске странке бирају људе који су спремни да преузму један важан задатак, а то је припрема странке за локалне изборе", додао је Велицки.

За чланове Општинског одбора ДС изабрани су: Милан Бјелица, Валентина Продановић, Радмила Мусић, Мартица Тамаш, Вукашин Вујичић, Ново Јововић, Ева Вучковић, Рахман Тигањ, Лена Ивезић, Ђурица Бешлин, Зорица Мајсторовић, Драган Стијеповић, Весна Басарић, Дарко Крчмар, Иван Ковљен, Маја Ковач Года, Ивана Радошевић, Андреј Ленђер, Мирослав Салонтаји и Дејан Грандић.

За председнике три месна одбора странке у Врбасу изабрани су: Александар Крунић, Милош Ђурковић и Драгица Куђерски, док је на чело Месног одбора у Бачком Добром Пољу изабран Милош Татић, у Равном Селу Александар Станојковић, у Савином Селу Жељко Вулић, у Змајеву Драган Митић, а у Куцури Владимир Дудаш – Беки.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"