ГГ „Сви заједно“ за дводневну седницу

Група грађана "Сви заједно", коју у Скупштини општине Врбас представљају три одборника, затражила је од Марјане Мараш, председнице локалног парламента, да се седница заказана за 31. мај због обимног дневног реда од чак 39 тачака, подели на два дана или да се неке од најављених тема повуку са дневног реда и разматрају на наредној седници.

Игор Шкундрић, одбнорник ГГ "Сви заједно", сматра да су најављене теме сувише важне и бројне да би се могле размотрити на једној седници. "На дневном реду је 39 тачака, а како су поједине од њих обједињене, реално би било да их има више од 45. То је невероватно велик материјал и одборници не могу за седам дана, колико је остало до седнице, прочитају и добро се припреме за рад. Предлогом да се део тачака разматра на јунској седници желимо да помогнемо и осталим одборницима, који, верујем, као и ми заинтересовани за ове теме", рекао је Шкундрић и додао да теме као што су ребаланс буџета или социјална заштита не могу да се "расправе за кратко време".

Председница СО Марјана Мараш истакла је да ће заказати консултације са шефовима одборничких група и покушати да пронађе прихватљиво решење за све.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"