КЛЕР и РРА Бачка промовисали јавне позиве

Општина Врбас и Рагионална развојна агенција Бачка организовали су представљање актуелних јавних позива и програма намењених сектору малих и средњих предузећа, предузетницима, задругама и кластерима, који су објављени од стране Министарства привреде и финансија и Националне агенција за регионални развој.

Марија Прокопић, руководитељка пројеката у Регионалној развојној агенцији Бачка, саопштила је да је презентовано шест јавних позива, а привредници и предузетници из општине Врбас имали су прилику да чују на шта се односе актуелни конкурси, затим ко све може да учествује на њима, у којим роковима могу рачунато на помоћ, као и која документација им је потребна за учешће. "Неколико позива се тиче финансијске подршке где предузетници могу да остваре бесповратна средства за неке од активности, док је друга група позива везана за нефинансијску подршку, односно бесплатне обуке и менторинг", рекла је Прокопић.

Драган Стојчић из Канцеларије за локални економски развој захвалио се  привредницима и предузетницима који су се одазвали позиву за промоцију јавних позива. "Представнци Канцеларије за локални економски развој спремни су пруже сву неопходну помоћ предузетницима уколико се одлуче да аплицирају на актуелне јавне позиве", рекао је Стојчић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"