Стипендије за осам спортиста

Осам спортиста из општине Врбас који су у последње време забележили значајне резултате у својим дисциплинама, потписали су уговоре о стипендирању са општином Врбас. Према уговору о стипендирању, млади спортисти добијаће у наредних годину дана од општине Врбас по 12.000 динара месечно. Претходне године уговоре са општином Врбас имало је троје спортиста. Уговоре је испред локалне самоуправе потписао Драган Стијеповић, заменик председника општине Врбас.

"Задовољство је бити у вашем друштву, у друштву младих и перспективних људи који су већ на почетку каријере показали велику упорност и одлучност да буду најбољи у ономе што раде. У том смислу Врбас је богатији за још осам успешних спортиста. Локална самоуправа је много уложила у спорт у општини Врбас. Такође, стипендирање је један од начина на који желимо да стимулишемо младе спортисте и да вам одамо признање за оно што радите, за труд који улажете у спорту којим се бавите и за то што са поносом носите назив Врбаса где год се појавите. Заиста се поносимо оним што радите и на неки начин желимо да вам дамо стимуланс да наставите још боље, да наставите да се борите и постижете још боље резултате", рекао је Стијеповић.

Спортске стипендије општине Врбас добили су: кошаркашица Јована Јововић, одбојкашица Анђела Перовић, кик боксер Љубо Јалови, рукометаши Јања Војводић, Никола Перовић и Милош Орбовић, џудиста Миомир Мајкић и одбојкаш Миљан Миловић.

Један од стипендиста, кик боксер Љубо Јалови, захвалио се на помоћи општини Врбас и истакао да је веома добро што је ове године круг стипендиста проширен на осам младих људи, што је знатно боље од прошлогодишња три. Координатор за спорт општине Врбас Владимир Кнежић подсетио је да је осам најбољих одабрано кроз конкурс који је расписала општина Врбас. 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"