Цицмил и даље на челу ОО ЛДП

Досадашњи менаџер Општинског одбора Либерално демократске партије Вељко Цицмил поново је добио поверење чланова странке и остаће на овој функцији и у наредном мандату, одлучено је на III Скупштини локалног одбора ове странке у општини Врбас. За чланове ОО ЛДП-а изабрани су: Боро Војновић, Милан Вујичић, Никша Вујичић, Драган Ђукић, затим Миленко Ђукић, Дијана Ковачевић, Итана Копривица, Борислав Мушикић, као и Дарко Русковски, Борис Секуловић, Јелена Ћеранић и Веселин Цицмил.

Након избора Цицмил се захвалио свим члановима ОО ЛДП који су му по трећи пут указали поверење. "Политика Либерално демократске партије се потврђује из дана у дан. Све оно што смо говорили од 2005. године, данас полако постаје општи став који је прихваћен од великог броја грађана, али и других политичких странака. То нас додатно обавезује да заузмемо што озбиљнију позицију на нашој политичкој сцени. И Општински одбор ЛДП –а  је у Врбасу показао да може да буде јасан у ставовима у којима смо често били усамљени, али смо показали и да можемо да будемо део владајуће већине и да будемо коректан и конструктиван партнер", рекао је Цицмил.

Он је истакао да ће пред предстојеће локалне изборе ова странка показати јасан став по разним питањима како би формулисала своју политику и покушала, како је додао, да оствари што бољи резултат. "Ми из ЛДП-а политику схватамо као начин да нешто добро урадимо за свој град, јер од нас зависи како ће општина Врбас изгледати у наредним годинама", напоменуо је Цицмил.

Коктелу који је одржан након изборне скупштине присуствовали су председник општине Нови Бечеј Саша Шућуровић који је пожелео врбаском огранку Либерално демократске партије пуно среће у даљем раду, затим председник општине Врбас Милан Станимировић, представници других политичких странака, као и многобројни чланови и симпатизери ЛДП-а.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"