СРС организовала трибину у Врбасу

Након серије трибина у селима општине, Српска радикална странка организовала је велику трибину и у Врбасу на којој су се члановима и симпатизерима странке обратили Милорад Мирчић, потпредседник СРС-а, Ђурађ Јакшић, потпредседник ИО СРС и председник ГО СРС Нови Сад, Драган Бозало, потпредседник Окружног одбора СРС, и Маријана Четојевић, посланик ове странке у Скупштини Војводине.

"Организовали смо трибине с циљем да странка искаже све што је везано за неспособну републичку и покрајинску власт, изразимо незадовољство због статуса председника СРС др Војислава ШеШеља и процеса који се против њега и свих Срба води у Хагу. Најоштрије осуђујемо издајнички тројац Томислав Николић, Александар Вучић, Ивица Дачић по чијем налогу је започета до сада невиђена медијска кампања сатанизовања легитимних представника Срба са КиМ који се, са правом, противе прихватању Бриселског споразума", рекао је Мирчић на трибини.

Радикали су истакли да је "заштита устава Србије и спречавање мирне интеграције Косова и Метохије у независну, терористичку 'државу Косово' света дужност сваког Србина и грађанина Србије". "Попут свих предходних проевропских режима, који од 2000. године пустоше Србију, и актуелни режим покушава да кривицу за сопствену неспособност и све гори живот грађана Србије свали на српски народ. Ранији режими кривицу су сваљивали на Србе оптужене пред Хашким трибуналом, док садашња власт у Србима са Косова и Метохије тражи кривце за неуспех своје бесмислене политике еурофанатизма. Српска радикална странка никада се неће одрећи става да је Косово и Метохија неотуђиви део Србије", рекао је Мирчић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"