Представници Британског савета посетили КзМ

Представници Британског савета посетили су за викенд општину Врбас и Канцеларију за младе, са којом су до сада спровели неколико заједничких пројеката. Један од пројеката био је и курс енглеског језика кроз који су прошле 32 младе особе из општине Врбас.

Директор Британског савета за западни Балкан Тони О'Брајан истакао је током посете Врбасу да је ова организација једна од водећих у области образовања. Сарађујемо са највећим међународним организацијама у Европи и свету, Уједињеним нацијама, УНИЦЕФ-ом, Светском банком и другима. Схватамо важност инвестирања у младе људи који су спремни да уче. Британски савет је био срећан што може да сарађује са младим људима и Канцеларијом за младе у Врбасу", рекао је О'Брајан.

Госте је у име локалне самоуправе примио заменик председника општине Врбас Драган Стијеповић. "Овакви пројекти су саставни део плана Стратегије развоја младих, који је усвојила Скупштина општине Врбас. Мислимо да ће овакви пројекти заиста помоћи младим људима у њиховим будућим каријерама. До сада је кроз овај програм, у последњих неколико година, курс похађало 32 младих људи. Планирамо да наставимо сарадњу", рекао је Стијеповић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"