Представници ОФК “Врбас“ на пријему

Пријем за представнике Омладинског фудбалског клуба „Врбас“,  уприличен је данас у Скупштини општине Врбас.  Омладински фудбалски клуб „Врбас“ током прошле сезоне  је са три своје селекције изборио пласман у виши ранг такмичења. Овај клуб је изборио пласман у Војвођанску фудбалску лигу група Запад. Поред сениорске екипе одличан резултат остварили су пионири и кадети овог клуба који су се пласирали у квалитетне лиге Војводине.

Заменик председника општине Драган Стијеповић и координатор за спорт општине Врбас Владимир Кнежић изразили су велико задовољство због успеха врбаских фудбалера. „Ово је заиста једна изузетна сезона за фудбалски клуб Врбас у свим селекцијама, што овај град већ дуже време чека. Сви смо прижељкивали овај напредак. Прелазак у Војвођанску лигу нам је био потребан, пре свега ради промоције спорта, с обзиром да овај град има заиста цењена и чувена имена у фудбалу“, рекао је Стијеповић.

На пријему се у име руководства и играча захвалио председник ОФК „Врбас“ Душан Лаковић. „Без локалне самоуправе не би ни могли да остваримо добре резултате. Ми смо били реални у нашим захтевима, а локална самоуправа нас је у великом делу испоштовала. Базирали смо се на омладински тим и постигли успех. Преостаје нам да наставимо да радимо на свим пољима. Већи степен такмичења изискује и већу озбиљност у раду, а ми ћемо томе приступити максимално“ рекао је Лаковић.

Представници локалне самоуправе данас су на пријему играчима и руководству ОФК „Врбас“ уручили фудбалске лопте и голманске рукавице.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"