Конференција за медијe ГГ "Сви заједно"

Однос локалне власти према ЈКП “Стандард” један је од узрока отежаног пословања овог предузећа, сматрају представници ГГ “Сви заједно”. На јучерашњој конференцији за медије, Игор Шкундрић замерио је општинској власти њен однос према свим јавним предузећима.

„Уместо да се покрије губитак ЈКП „Стандард“, али и других јавних предузећа, општинска власт је издвојила 150.000 евра за реконструкцију таванског простора на згради Музеја“, рекао је Игор Шкундрић, и упутио неколико питања општинској власти.

„Због чега је локалмна самоуправа доделила посао реконструкције водоводне мреже у Бачком Добром Пољу ЈКП Стандард, и донели закључак да ово предузећа набави цеви за реконструкцију водоводне мреже, тај посао је износио 3,7 милиона динара, да би након тога посао препустили Месној заједници Бачко Добро Поље? Друго питање зашто општина не рефундира ЈКП Стандард  трошкове оних лица која су ослобођена плаћања комуналних услуга?“, питао је Шкундрић.

Према речима Шкундрича интрес некога из локалне власти је да се приватизује ЈКП „Стандард“, као и друга јавна предузећа.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"