Општина Врбас на траси "Јужног тока"

Републичка Агенција за просторно планирање огласила је јавни увид у Нацрт измена и допуна просторног плана подручја транснационалног гасовода "Јужни ток". На јавни увид је стављен и Извештај о стратешкој процени утицаја гасовода "Јужни ток" на животну средину.

Извештај о утицају обухвата територије Врбаса, Зајечара, Смедерева, Панчева, Палилуле, Зрењанина, Новог Сада, Сомбора, Сремске Митровице, Шапца, Лознице, Бољевца, Параћина, Ћуприје, Деспотовца, Свиљанца, Жабара, Велике Плане, Ковина, Опова, Титела, Жабља, Темерина, Србобрана, Куле, Старе Пазове, Инђије, Руме, Богатића, Бачке Планке и Бача.

Јавни увид у измене Просторног плана и Извештаја, одржаће се од данас до 6. септембра. Документи ће бити доступни у просторијама локалних самопурава и електронском облику, као и на званицнцој интернет адреси Агенције за просторно планирање. Јавна презентација биће одржана у Београду, 26, августа, у Привредној комори Србије. Примедбе треба достављати Агенцији, а јавна седница Комисије за јавни увид биће одржана 16. септембра у Скупштини града Новог Сада.

Извор: Б92

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"