Одмичу радови на изградњи ЦППОВ

Радови на изградњи Централног постројења за прераду отпадних вода несметано теку већ више од пола године. Тренутно се изводе бетонски радови на великим површинама на технолошкој линији воде.

"Очекујмо да стигне и извођач радова који ће бити ангажован на технолошкој линији муља. У целокупном пројекту изградње Централног постројења за прераду отпадних вода линија муља је знатно мања и надамо се да ће радови бити окончани према плану", рекао је Миленко Радованов, члан јединице за примену пројекта. Он је подсетио да се ради о највећој инвестиција коју је Европска унија обезбедила за неку локалну самоуправу у Србији од чак 15 милиона евра.

Радованов је истакао да су као и изградња ЦППОВ подједнако важни радови на изградњи канализације у Врбасу и селима општине, као и прикључивање корисника на овај систем. "Како би се обезбедили довољне количине отпадних вода за несметан рад постројења, важно је повезивање села општине са локацијом на којој ће се налазити ЦППОВ. Надамо се да ће ови радови бити завршени у октобру и да ћемо следеће године моћи прикључити становнике Равног Села, Змајева и Бачког Доброг Поља на канализациони систем", рекао је Радованов.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"