СРС: Водићемо општину на поштен начин

Даница Парошки и Горан Мрђеновић, председници месних одбора Српске радикалне странке у I и II месној заједници, позвали су данас на конференцији за медије грађане општине Врбас да "не наседају на велика обећања страначких лидера у предизборној кампањи и дају своје поверење СРС-у, јединој странци која се истински бори за права угрожених грађана и њихов бољи положај".

"У наредном периоду на грађане општине Врбас вршиће се притисак и биће им обећавано све оно што данас немају, посао и сигурна егзистенција. Све су то лажи и преваре које се нуде да би људи гласали за политичке странке. Зато СРС неће ништа обећавати, али ће радити много тога у корист грађана. Помагаћемо најсиромашније слојеве становништва, јер њих сви забораве када прођу избори. Спорт ћемо вратити на место које заслужује тако што ћемо укинути све чланарине и учинити спорт бесплатним за сву децу. Такође, због проблема у безбедности саобраћаја, посебно у улицама Саве Ковачевића и Данила Бојовића, као и у неким улицама у Старом Врбасу, најављујемо могућност блокаде путева, јер не смемо дозволити толико изражену угроженост учесника у саобраћају, посебно деце. Приближава се школска година и морамо реаговати на време. Позивамо све грађане општине Врбас да нам се придруже у акцијама, јер они заслужују много више од оног што им се сада пружа", рекао је Мрђеновић.

Даница Парошки је упозорила да обећања других странака, посебно у вези са запошљавањем, нису изводљива. "СРС је одлучна да уђе у власт и покаже свима да се на поштен начин може водити овај град и да се можемо изборити са свим недаћама. Не обећавамо посао никоме, не обећавамо новац и пакете, већ ће глас за СРС бити глас за будућност. Где ће партије које свашта обећавају запослити нове људе; можда у 'Стандард' у којем већ постоји вишак радника и не примају се редовно плате, или у Општу болницу где су плате већ смањене, можда у ЦФК док издвајања за спорт касне три месеца, или у школе у којима се на плаћају путни трошкови радницима... Нема места за запошљавање преко везе, али има места за нови тим који ће осмислити нове пројекте и реално запошљавање. СРС ће се залагати за отварање и развој малих, породичних предузећа. До вишка новца можемо доћи тако што ћемо проверити ко су корисници буџета и ко је ту неопходан. Морамо се ослободити непотребних агенција, тимова, саветника и све те паре које смо трошили на њих можемо усмерити на развој привреде и малих предузећа у општини Врбас. Потребна нам је сарадња са другим општинама и СРС је једина која може спровести ове пројекте", рекла је Парошки.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"