Регресирање трошкова боравка у ПУ "Бошко Буха"

Општина Врбас донела је одлуку о начину и условима регресирања трошкова боравка деце у Предшколској установи "Бошко Буха". Право на ослобађање плаћања у стопостотном износу имају деца без родитељског старања и деца са сметњама у развоју без обзира да ли су остварила право на дечији додатак, затим када је корисник дечијег додатка истовремено и корисник права на материјално обезбеђење, као и самохрани родитељи који примају дечији додатак.

Такође, право на боравак у ПУ "Бошко Буха" без надокнаде има треће, четврто и свако наредно дете у породици, деца родитеља без држављанства и деца родитеља са избегличким или расељеничким статусом која према имовинском статусу имају право на дечији додатак, остали корисници дечијег додатка, као и деца самохраних родитеља чији су приходи домаћинства за до 20 одсто већи од цензуса за дечији додатак. Сви захтеви се подносе Општинској управи, Маршала Тита 89, шалтер бр. 5.

 

Родитељи чија деца бораве у ПУ "Бошко Буха" и испуњавају услове у складу са правилником о начину и условима регресирања трошкова боравка, захтеве подносе у Општинској управи, Маршала Тита 89, шалтер бр. 5. Приликом подношења захтева потребно је приложити потврду о боравку у ПУ "Бошко Буха и копију важећег решења о дечијем додатку.

Општинска управа обавештава и кориснике дечијег додатка да су у обавези да до 31. октобра доставе школске потврде за образовну 2013/2014. годину за децу у основним и средњим школама. Уз потврду, на увид се доставља и важеће решење о праву на дечији додатак. Потврде се достављају Општинској управи, шалтер бр. 5.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"