Регресирање трошкова превоза ученика

Општина Врбас отворила је конкурс за регресирање трошкова превоза ученика средњих школа. Према правилима конкурса, регресирање ће бити могуће на три начина; регресирање трошкова аутобуског превоза, регресирање трошкова смештаја у домовима ученика и викенд карте, и регресирање дела цене приватног смештаја у висини цене домског смештаја и викенд карте. Ова могућност односи се на ученике средњих школа са територије општине Врбас, у школској 2013/2014. години.

Право на стопостотно регресирање имају деца палих бораца, војних инвалида и цивилних инвалида рата, затим корисници дечијег додатка и новчане социјалне помоћи, деца из породица које имају приходе и од пољопривреде под одређеним условима, деца самохраних родитеља са приходима до 20 одсто већим од цензуса за дечији додатак, као и први ученик из породице са више ученика путника из домаћинства које остварује право на дечији додатак.

Право на партиципацију трошкова у износу од 80 одсто имају корисници дечијег додатка где су оба родитеља незапослена, док право на партиципацију трошкова у износу од 70 одсто имају сви ученици са одличним успехом у претходном периоду школовања. На регресирање половине трошкова од цене месечне карте могу рачунати остали корисници дечијег додатка, ученици са статусом избеглих и расељених лица уз одређене услове, као и други и сваки наредни ученик путник из породице са два или више ученика путника корисника дечијег додатка.
Захтеви се подносе у Општинској управи, Маршала Тита 89, шалтер бр. 8.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"