Александар Шешељ подржао СРС у Врбасу

Александар Шешељ, син председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља, посетио је данас локални одбор ове странке у Врбасу и пренео речи подршке свог оца свим члановима СРС.

"Србији су, а самим тим и Врбасу, неопходне промене и једини који су способни да изведу корените промене су српски радикали. Прошле године у држави је промењена власт, али не и политика. То је она политика од 2000. године. Морам да кажем да председник СРС Војислав Шешељ прати изборе у Врбасу и његову пуну подршку имају председник ОО СРС у Врбасу Бојан Марковић и сви остали кандидати на изборној листи", рекао је на конференцији за медије Александар Шешељ.Он је након сусрета са новинарима посетио неколико домаћинстава где је уручио писмо др Војислава Шешеља, упућено грађанима који су својим потписима дали подршку изборној листи СРС-а.

Бојан Марковић и Душан Килибарда, кандидати СРС-а на будућим локалним изборима, изразили су своје задовољство што је Александар Шешељ посетио Врбас и пренео им подршку председника странке. "Убеђени смо да ћемо на изборима остварити веома добар резултат, који значи враћање у локални парламент, како би се у целој општини чуо глас српских радикала. СРС може да понуди грађанима часне и поштене људе, најбоља решења за проблеме у нашој општини у свим сферама живота. Са тим ћемо ићи на изборе, а не са црвеним новчаницама, џаковима брашна и шећера, са лажним обећањима запослења", рекао је Марковић. Килибарда се захвалио свим грађанима општине Врбас који су својим потписом дали подршку СРС-у за излазак на изборе. "Позивам грађане да дају свој глас српским радикалима, како би се и наш глас чуо, и да сви заједно дочекамо др Војислава Шешеља", додао је Килибарда. Конференцији за медије присуствовали су неки од функционера СРС-а: Ђурађ Јакшић, Саша Сантовац, Маријана Четојевић, Милан Ћук и Драган Бозало.

Иначе, ОО СРС организовао је у Змајеву трибину на којон се разговарало о комуналним проблемима, безбедности, ГМО, пољопривреди и спорту у овом месту.

Чланови СРС представили су део програма за ове области. "Пренето је позитивно искуство из општине Оџаци где су кадрови СРС били задужени за пољопривреду и формирање Дирекције за пољопривреду и рурални развој. У оквиру те Дирекције формиран је и локални фонд за развој пољопривреде, а посебна пажња је посвећена одржавању пољских путева. Уз сагласност Министарства пољопривреде један део државног пољопривредног земљишта који се издавао под закуп у Оџацима дат је Центру за социјални рад који је могао да располаже са том земљом и ангажује социјално најугроженије грађане како би могли да прехране своје породице", саопштено је из СРС.


Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"