ГГ „Сви заједно“: Нудимо нешто ново и квалитетније

У Судској јединици Врбас неколико грађана општине Врбас потписало је данас споразум о удруживању чиме је и формално регистрована Група грађана „Сви заједно“. Ова ГГ понудиће своје кандидате за Скупштину општине Врбас на предстојећим локалним изборима. Један од потписника споразума Бранислав Петровић истакао је да је ГГ „Сви заједно“ једина локална политичка групација која ће грађанима понудити нешто ново и, како је додао, нешто боље и квалитетније од осталих конкурената на политичкој сцени.

"За сада делујемо сами, али преговарамо са једном политичком опцијом која, такође, нема легитимацију у Врбасу. Желимо грађанима наше општине да понудимо нешто потпуно ново. Симболичним обраћањем грађанима испред зграде суда желимо да скренемо пажњу јавности на још једно неиспуњено обећање власти о враћању Основног суда у нашу општину. На тај начин покушаћемо да скренемо пажњу на локалне теме и на основне  проблеме које покрајинска и републичка власт доносе грађанима општине Врбас", рекао је Петровић. Он је нагласио да је ГГ „Сви заједно“ нова политичка групација и изразио наду да ће је грађани препознати и указати јој поверење.

"Веома је значајно и наше досадашње политичко искуство. Енергија коју смо улагали у претходном периоду нам је била драгоцена да препознамо који су основни проблеми и начин на који се ти проблеми решавају, што је могуће брже и ефикасније. Ми се не кријемо иза страначких лидера који су у Новом Саду или Београду, већ желимо да понудимо људе који ће својим квалитетом, радом, образовањем и искуством решавати те проблеме", рекао је Петровић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"