ДСС представила ново руководство

Демократска странка Србије представила је нови састав Општинског одбора. За председника локалног огранка странке изабран је Гојко Перовић, док је потпредседник Милош Краљ. Перовић је истакао задовољство што је, како је рекао, први међу једнакима стоји испред великог броја младих људи који су препознали идеје Демократске странке Србије.

"Као што ће наши политички опоненти у општини веома брзо увидети, наша листа ће бити нешто потпуно ново. Убеђен сам  да ће сви наши суграђани у њој преознати велику снагу, а опоненти велику опасност. Позвао бих све слободоумне људе општине Врбас, сва удружења грађана и организације да нам се придруже, јер ово је последњи час ѕа спас нашег града", рекао је Перовић. Он је најавио да ОО ДСС у наредних месец дана предизборне кампање неће залепити ниједан рекламни плакат како не би наружили свој град. "То је први од гестова којим планирамо да докажемо нашим суграђанима да засита волимо наш град и да нам је стало до њега", казао је Перовић.

Председник Извршног одбора ДСС Милован Милошевић напоменуо је да ће ова странка водити рационалну и скромну кампању. "Промовисаћемо политику која је доследна и говорићемо само истину. Такође, подсетио бих да је недавно у Врбасу једна странка одржала конференцију за штампу на којој су промовисали човека, како они кажу, који је водио нашу странку, човека који је превео наше чланство у њихову странку. Зарад истине, желимо само да поручимо грађанима општине Врбас да се власт не узима лажима и држава се не води обманама", рекао је Милошевић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"