ЛДП и ЛСВ заједно на локалним изборима

Представници општинских одбора Либерално демократске странке и Лиге социјалдемократа Војводине најавили су на конференцији за медије заједнички наступ на предстојећим локалним изборима. Менаџер ОО ЛДП Вељко Цицмил је подсетио на коалицију ове две странке на прошлим локалним изборима и истакао добру сарадњу у претходном периоду.

"Показало се да смо у претодне четири године имали висок степен сагласности око свих локалних тема, да смо заједно радили на неким конкретним решењима. Било да смо били у већини или да смо остајали усамљени у ставовима у Скупштини општине Врбас, увек смо могли да на рачунамо на подршку свог коалиционог партнера. Мислим да је то значајно и да је због тога логично да на ове изборе изађемо у коалицији", рекао је Цицмил. Он је истакао да странке ЛДП и ЛСВ воде политику која се стално потврђује. "Други ту политику касно капирају и лоше копирају. Такође, мислим да су грађани Врбаса зачуђени које се све коалиције појављују на овим локалним изборима зато што сарадња странака унутар тих коалиција није политички логична, а са друге стране сматрам да би се грађани зачудили да наше две странке нису у коалицији, што нам даје додатну снагу да кроз ову кампању још једном представимо нашу политику и добијемо већу подршку него до сада", нагласио је Цицмил.

Председник ОО ЛСВ Марио Мажар је напоменуо да је коалиција ове две странке „тим који добија“. "Након четири године учешћа у локалној власти сматрамо да смо много искуснији него што смо били пред прошле локалне изборе и да сада имамо потребна знања да преузмемо много већу одговорност него што смо имали до сада", истакао је Мажар. Он је додао да ће слоган ове коалиције у предстојећој кампањи бити „Да идеје које су европске, које су војвођанске, буду и врбашке“! "Кампања наше коалиције ће бити потпуно фер и коректна. Планирамо да се бавимо искључимо својим темама и својим кандидатима. Основно правило којим се ми водимо током ове кампање је да су сви наши кандидати грађани општине Врбас и да се бавимо искључиво темама које се тичу нашег града и насељних места врбаске општине, под паролом - Зато што овде живимо и када нису избори“, рекао је Мажар. Он је позвао све грађане који желе својим потписом да подрже излазак ове коалиције на изборе да могу то урадити у канцеларији коалиције, која се налази у улици Маршала Тита 125, у времену од 09.00 до 20.00 часова.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"