Два јавна позива за помоћ избеглицама

У општини Врбас расписана су два јавна позива чија би реализација требало да омогући бољи и лакши живот избеглих лица. Први јавни позив односи се на доделу помоћи избеглицама за решавање стамбеног питања куповином сеоске куће са окућницом, а други на доделу средстава немањених побољшању услова становања набавком грађевинског материјала. Позиви су упућени избеглим лицима са пребивалиштем на територији општине Врбас.

За куповину сеоске куће са окућницом одобрава се једнократна помоћ до највише 810.000 динара, а избегла лица могу да учествују сопственим средствима у износу до 50 одсто - до 405.000 динара. Помоћ у другом јавном позиву додељује се као једнократна и бесповратна, и то кроз грађевински материјал неопходан за обезбеђивање основних услова становања. Минимална вредност пакета грађевинског материјала износи 150.000 динара. Јавни позиви су отворени од 18. септембра до 09. октобра а обрасци пријаве се могу добити у Општинској управи, Улица Маршала Тита 89, канцеларија бр. 6.

 

ПРЕУЗМИ ПОЗИВЕ:

ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу средстава намењених побољшању услова становања набавком грађевинског материјала породицама избеглица

ЈАВНИ ПОЗИВ за доделу помоћи избеглицама за решавање стамбеног питања куповином сеоске куће са окућницом

 

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"