Још једна еко-чесма у Равном Селу

Становници Равног Села добиће још једно извориште воде за пиће с обзиром на то да се ускоро планира изградња еко – чесме у овом месту. Средства за овај пројекат обезбедили су Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство и општина Врбас. Према речима Вукашина Вујичића, помоћника председника општине, укупна вредност радова је око 2,8 милиона динара.

"Одобрена су нам средства од стране Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство за израду пројекта техничке докуметације и суфинансирање изградње и реконструкције водних објеката у јавној својини. Ради се о еко – чесми која ће бити постављена у близини пијаце у Раном Селу. Око 2,4 милиона динара издвојено је од стране секретаријата, а учешће општине је 425.000 динара. Очекујемо да ће посао на изградњи ове еко – чесме бити обављен у току октобра", рекао је Вујичић.

С обзиром на велике проблеме које становници Равног Села, као и других насељених места имају са водом за пиће, Вујичић је напоменуо да ће овај пројекат омогућити Равноселцима да на још једној локацији, пошто у овом селу постоји још једна еко - чесма, дођу до квалитетне воде која је безбедна за употребу.





Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"