Врбас представљен са сајму "ЛОРИСТ"

Туристичка организација општине Врбас представила се данас на 46. међународном сајму лова, риболова и спорта "ЛОРИСТ" у Новом Саду. Посетиоцима су представљени сви потенцијали из ове области у општини Врбас, са посебним освртом на нове понуде Центра за физичку културу "Драго Јововић", а презентацији су присуствовали Милан станимировић, председник општине Врбас, и Милан Бјелица, директор Пољопривредне стручне службе.

Ово је први пут да се општина Врбас на сајму представља кроз активности Туристичке организације, која се на једном месту организовано бави развојем и промоцијом туристичких потенцијала. "Оснивањем Туристичке организације створили смо услове да се организовано и професионално бавимо туризмом у општини Врбас. Имамо огромне потенцијале, од историјског наслеђа, па преко могућности за ловни, риболовни и спортски туризам, као и наутички. Морамо на прави начин искористити и понуду центра за физичку културу, а целокупан туризам отвара шансу да у наредним годинама упослимо већи број људи", рекао је Станимировић.

Милан Бјелица је истакао да је ЦФК "Драго Јововић" изградњом хотелског смештаја подигао услуге на највиши ниво и сврстао се у најбоље спортске центре у Србији. "Имамо чиме да се поносимо, јер нудимо гостима врхунски квалитет, најбољи смештај, комплетне спортске садржаје и најквалитетнију исхрану, што се ретко може наћи у целој држави", рекао је Бјелица.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"