Асфалтирање улице у Виноградима

Директор Фонда за капитална улагања АП Војводине Небојша Маленковић и председник општине Врбас Милан Станимировић обишли су данас радове у улици 7. јул у Виноградима, у којој се по први пут припрема асфалтирање коловоза. У овој улици претходно је изграђена и канализациона мрежа.

"За 17 километара путева у општини Врбас издвојили смо 210 милиона динара у претходних неколико година, а данас окончавамо цео тај пројекат јер смо издвојили додатних девет милиоан динара за асфалтирање 400 метара саобраћајнице у улици 7. јул. Ово је било неопходно након радова на изгадњи канализационе мреже и комплетирањем пројекта стварамо услове да грађани из овог дела насеља Виногради живе у складу са 21. веком. Чинимо живот квалитетнијим, како смо то чинили у претходним годинама на разним местима", рекао је Маленковић и најавио да ће крајем недеље радови бити завршени. Према његовим речима, Фонд за капитална улагања жели да настави сарадњу са општином Врбас, која се изградила кроз улагање 1,995 милијарди динара у разне заједничке пројекте. "Ови пројекти подразумевали су равномерни развој свих места и обезбедили су квалитетнији концепт живљења на територији целе општине Врбас. Желимо исту сарадњу и у наредним годинама", рекао је Маленковић.

Задовољство због скорог краја радова у улици 7. јул изразио је и Милан Станимировић, председник општине Врбас. "Захвални смо Фонду за капитална улагања без кога не би могли да изведемо ову инвестицију. Грађани настањени у овој улици живели су у немогућим условима, у великој прашини или блату, зависно од времена, и сада, напокон, завршавамо велики пројекат уређења улице. Исти извођач радова ће направити и један кошаркашки терен у овом делу града, као и паркинг места крај чесме жуте воде, што нас чини додатно задовољним", рекао је Станимировић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"