И атлетска стаза ускоро од тартана

Након терена за кошарку и рукомет, и атлетска стаза у Центру за физичку културу „Драго Јововић“ добиће нову тартан подлогу. Средства за ову инвестицију издвојена су из буџета Владе Војводине и буџета општине Врбас.

"Покрајински секретаријат за спорт и омладину издвојио је 3.200.000 динара за кошаркашки и рукометни терен, а постављање тартан подлоге на атлетској стази кошта 3.500.000 динара, које су обезбедили општина Врбас и АП Војводина. Овим улагањима квалитет понуда спортског центра биће подигнут на виши ниво", рекао ја поводом почетка радова на атлетској стази Миодраг Јововић, заменик покрајинског секретара за спорт и омладину.

Марио Мажар, помоћник председника општине, пренео је поздраве грађанима Врбаса Маринике Чобану, покрајинске секретарке за спорт, која је због здравствених разлога била спречена да присуствује почетку радова. "Мариника Чобану је поручила да секретаријат чији је она представник, жели да настави да гради партнерски однос са ЦФК", казао је Мажар. Љубомир Секулић, директор ЦФК, нагласио је да ће тартан подлога на атлетској стази подједнако користити и спортистима и рекреативцима. "Ова инвестиција је допринела врхунској понуди ЦФК, а сви наши корисници и гости изразили су велико задовољство поводом најновијих улагања", додао је Секулић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"