Видео надзор у ОШ "Братство-јединство"

Основна школа "Братство-јединство" прва је школа у општини Врбас у коју је уведен видео надзор и постављен аларм. Шест камера постављено је у објекат и у двориште школе, а увид у све шта се дешава имаће директорка школе Славица Шастовић. Средства за постављање система обезбедила је општина Врбас.

"Издвојили смо 212.000 динара за постављање видео надзора и аларм система у Основну школу 'Братсво-јединство'. Ових дана у току је израда пројеката и избор извођача радова за постављање истих система у још три основне школе, 'Светозар Милетић' и 'Петар Петровић Његош' у Врбасу и 'Јован Јовановић Змај' у Змајеву", рекао је Вукашин Вујичић, помоћник председника општине Врбас. Он је истакао да је завршен и пројекат изградње паркинг места испред школе.

Према речима директорке школе Славице Шестовић, овим улагањем подиже се ниво безбедности ученика, запослених и школске имовине. "Уз инсталирање овог система, у чему нам је помогла локална самоуправа, успели смо да обезбедимо средства за кречење свих учионица и ходника и ученици су се вратили у уређене просторе. Настава током извођења радова није трпела", рекла је Шестовић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"