Уручене награде победницима конкурса

У Народној библиотеци „Данило Киш“ организована је свечана додела награда победницима ликовног и литерарног конкурса под називом „Слушајте мама и тата, желим сестру ил` брата“, који је био расписан у оквиру Дечје недеље. Најбољим учесницима конкурса награде је уручила Марјана Мараш, председница Комисије за организовање Дечје недеље.

"Надам се да ће ваши радови једног дана наћи на зидовима Ликовне галерије или бити један од наслова на полицама библиотеке – рекла је Мараш честитајући добитницима награда.

Најбољи уметници из Предшколске установе „Бошко Буха“, према оцени жирија, били су: Исидора Мајкић из Куцуре, Милош Бобић из Савиног Села и Дејана Драгичевић из Змајева. Ана Перовић, ученица ОШ „Братство-јединство“ из Врбаса освојила је прву награду на ликовном конкурсу за млађи узраст, док је друго место припало Милици Самац из ОШ „Вук Караџић“ из Бачког Доборг Поља. Трећу награду освојио је Милутин Иковић, ђак ОШ „20. октобар“. Специјалну награду добила је Дуња Ђанковић из ОШ „Бранко Радичевић“ из Равног Села. У овој категорији похвале су добили: Мира Волић из ОШ „Светозар Милетић“, Маша Новаковић из ОШ „20. октобар“, Милица Вујанић и Ивана Пуљић, обе ученице ОШ „Братство-јединство“ из Врбаса.

Викторија Саламун и Марија Самарџић, ученице ОШ „Братство-јединство“ из Врбаса освојиле су прво и друго место у категорији виших разреда основне школе, а трећа награда је припала Марини Тодић из ОШ „Братство-јединство“ из Куцуре. Специјалне награде припале су ученицама ССШ „4. јули“: Тамари Лакићевић и Тамари Боднар. Миљана Вуковић, ученица ОШ „Јован Јовановић Змај“ из Змајева, освојила је прво место на литерарном конкурсу намењеном основцима од првог до четвртог разреда. Другу награду освојила је Милана Ковачев из ОШ „Бранко Радичевић“ из Равног Села, а трећу награду Лука Лепојевић из ОШ „Петар Петровић Његош“. У категорији старијег узраста прво место припало је Сари Брдар из змајевачке ОШ „Јован Јовановић Змај“, друго место Огњену Перовићу из врбаске школе „Петар Петровић Његош“, а треће место Данилу Пајковићу из ОШ „20.октобар“. Катарина Анчић, ученица ССШ „4. јули“ освојила је награду у категорији средњошколаца.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"