Државни секретар МОС посетио Врбас

Предраг Перуничић, државни секретар у Министарству омладине и спорта Владе Републике Србије, заједно са сарадницима, посетио је данас општину Врбас. Из информативне службе председника општине саопштено је да су Перуничића примили др Братислав Кажић и Милан Глушац, председник општине Врбас и заменик председника, као и Јован Ковачевић, члан Општинског већа задужен за спорт.

"Овом приликом договорена је интензивнија сарадња Спортског савеза Врбаса и Министарства омладине и спорта Владе Републике Србије, нарочито на стварању шире стратегије спорта у општини Врбас, пројектима организовања школског спорта, категоризацији спортиста, као и на плану развоја и унапређења рада Савеза спортова општине Врбас", наводи се у саопштењу.

Перуничић је током боравка у Врбасу присиствовао и завршном турниру првенства Србије у рукомету за ученике средњих школа. Државни секретар за спорт доделио је медаље овогодишњим победницима, а то је Техничка школа Смедерево, која је у финалу била боља XV Београдске гимназије. Треће место припало је Гимназији "Жарко Зрењанин" из Врбаса.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"