Изабрани најбољи спортисти и клубови у 2013. години

Свечаном церемонијом у сали Скупштине општине Врбас, у понедељак су додељене награде најбољим спортистима и спортским клубовима у општини Врбас у 2013. години. Избор најбољих извршио је Управни одбор Савеза спортова у ком седе представници општине Врбас задужени за спорт и многи бивши и садашњи спортски радници. Лауреатима су припале плакете и дипломе, уз новчани износ који се кретао од 15.000 до 40.000 динара. Награде најбољима  су уручили функционери локалне самоуправе.

 

Најбољи спортиста за 2013. годину је кик боксер Љубо Јалови, члан КБВ Врбас, док је најбоља спортискиња кошаркашица Ивана Јововић, чланица ЖКК Врбас – Медела. Најбољи млади спортиста је џудиста Миомир Мајкић, члан ЏК Тори, а најбоља млада спортискиња Јована Јововић, кошаркашица ЖКК Врбас – Медела. Најбољи тренер је Душан Килибарда, тренер у КБВ Врбас, и управо је овај клуб проглашен за најбољи клуб у категорији индивидуалних спортова. Најбоља женски клуб у екипном спорту за 2013.годину је ЖКК Врбас-Медела, а најбољи мушки клуб у екипном спорту РК Врбас-Carnex. Специјалне плакете за развој спорта у општини Врбас добили су: Радослав Ђуришић и Владимир Миловић, и ОФК Врбас и Стонотениски клуб Врбас.

„Задовољство ми је да поздравим нашу децу која се баве спортом и своје слободно време проводе на теренима, а не на улици и у кафићима. Мали је број градова као што је Врбас, са овим бројем становника, а да има светског шампиона, прволигашке екипе, најбоље спортисте међу ученицима, и сигуран сам да има још много одличних спортиста који нису данас добили признање а заслужују га. Желим да у наредној години остварите још боље резултате и постанете још бољи спортисти и људи“, рекао је обраћајући се спортистима др Братислав Кажић, председник општине Врбас.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"