ДИТВ најавило нова предавања и нове пројекте

Инжењери и техничари Врбаса, окупљени у своје струковно удружење, одржали су јуче II Скупштину и резимирали прве резултате активности у години у којој је Друштво инжењера и техничара Врбаса почело са радом. Извештај о раду поднео је Игор Миловић, председник ДИТВ, који је истакао да удружење "знањем и искуством својих чланова, кроз едукације и стручне скупове које организује, као и пројекте које буде организовало, помаже развоју општине Врбас".

"Више од 100 инжењера и тахничара чланова друштва респектабилан је број главних носилаца струке, како данас, тако и у будућности. Желимо да њихов број буде што већи и отворени смо за нове чланове. Од нас самих зависи понајвише успех који желимо да остваримо, зато је неопходно да сви чланови који имају идеје, нову енергију и жељу, допринесу квалитетнијем раду друштва у наредном периоду", рекао је Миловић. Он је присутне на Скупштини подсетио на досадашње активности ДИТВ, посебно истичући важност пет стручних предавања на разне теме, која су изазвала велику пажњу стручне јавности. Према речима Миловића, предавања ће бити настављена већ крајем јануара и почетком фебруара 2014. године, а план ДИТВ је да у наредној години покрене и свој интернет портал. "У складу са финансијским могућностима, жеља нам је да организујемо и стручне екскурзије и курсеве стручног енглеског језика", рекао је Миловић.

У свечаном делу Скупштине, Друштво инжењера и техничара Врбаса доделило је пригодне захвалнице органима, предузећима и појединцима за које је оцењено да су помогли рад и промоцију друштва. Захвалнице су добили: председник општине Врбас др Братислав Кажић и заменик председника Милан Глушац, "Суноко" доо,  ЈП за информисање "Врбас", ЈП "Врбас-гас", Агенција "Axiom", "Минипринт", лист "Глас", ТВ "Кула", новинари Карло Милер и Горан Добриловић, као и камерман Мирослав Мишо Ђаконов.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"