Одржана комеморација поводом смрти Биљане Паић

У Скупштини општине Врбас данас је одржан комеморативни скуп поводом трагичне смрти помоћнице председника општине Биљане Паић. Минутом ћутања и бираним речима почаст трагично настрадалој Биљани Паић одали су руководство и одборници локалног парлемнта, чланови ожалошћене породице, бројне колеге и пријатељи, чланови Јединствене Србије.

"Вест из Бања Луке нас је шокирала и занемели смо пред тешком истином. Биљану Паић сам упознао недавно, недавно је именована на место помоћника председника општине и од тада је наша сарадња постала интезивна и свакодневна. Увек је била насмејана, предана, спремна да се суочи са повереним задацима. Била је ведрог духа и таквог карактера да је за кратко време прирасла свима за срце у Општинској управи. Њен прерани одлазак је огроман губитак за породицу и њене ближње, за Општинску управу, за Општински одбор Јединствене Србије, као и за све оне који су је познавали", рекао је овом приликом, између осталог, Братислав Кажић, председник општине Врбас.

У име Општинског одбора Јединствене Србије, чији је председник била Биљана, почаст настрадалој колегиници одао је Дамир Иванић. "Они који су познавали Биљану знали су да је била пожртвована мајка, супруга, али пре свега, добар човек. Поред своје породице, имала је још једну – била нам је сестра у Јединственој Србији. Увек ћеш нам бити у мислима и део породице", рекао је Иванић. Бираним речима од Биљане Паић опростили су се и Душко Ћутило, члан Општинског већа који је заједно са настрадалом боравио у Бања Луци, као и Срђан Кружевић, председник ПО ЈС. Они су обећали сву врсту подршке члановима Биљанине породице, истичући да је то најмање што се може учинити у овом тешком тренутку.

У име породице Паић присутнима се обратио Станко Паић, стриц Биљаниног супруга Божидара. "Желим да се у име породице захвалим на подршци, на бризи и на свему ономе што чини људе људима. Нека је нашој Биљи вечна слава и хвала", рекао је Паић. Биљана Паић сахрањена је у 14.00 часова на гробљу у Савином Селу.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"