Очишћена пруга НС - ВС, приправност у ОБВ

Железнице Србије успеле су да, уз максимално ангажовање свих запослених, од снежних наноса рашчисте пругу између Новог Сада и Врбаса и са пруге уклоне три воза. Са пруге су уклоњена два теретна воза и међународни путнички воз који су сметовима били заробљени у близини Врбаса, изјавио је генерални директор Железница Србије Драгољуб Симоновић.

Симоновић, који са железничарима у Суботици учествује у рашчишћавању пруге, рекао је да су више од 100 железничара и сва расположива возна средства и механизација читав дан радили на рашчишћавању овог дела пруге. Остало је да у раним јутарњим сатима од снежних наноса буде рашчишћен и део пруге од Врбаса према Суботици како би била уклоњена и последња завејана гарнитура, другог међународног путничког воза недалеко од Ловћенца.

Све здравствене установе у Војводини, на подручјима угроженим снежним невременом, непрекидно су у приправности ради брзог и ефикасног збрињавања завејаних. Непрекидна приправност организована је у Ургентном центру Клиничког центра Војводине у Новом Саду, као и у општим болницама у Зрењанину, Врбасу и Суботици, наводи се у саопштењу и додаје да је Покрајински секретаријат за здравство поступио према обавештењу добијеном од Министарства здравља.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"