Добра оцена за рад ОШВС

У присуству представника Покрајинског штаба за ванредне ситуације, данас је у Врбасу одржана конститутивна седница овог тела на локалном нивоу, на којој се разговарало о извештају о предузетим активностима и мерама током недавне елементарне непогоде изазване вишедневним снежним падавинама и снажним ветром. Општински штаб за ванредне ситуације формиран је у децембру претходне године, а данашњи састанак искоришћен је за његово званично конституисање.

Осврћући се на недавне ванредне тренутке током којих су на путевима и пругама у околини Врбаса били завејани аутомобили, аутобуси, камиони и возови, председник општине Врбас др Братислав Кажић истакао је да су све интервенције које је предузела локална самоуправа и Општински штаб биле одлично организоване и обезбедиле су помоћ за све угрожене.

"Сви су без условљавања учествовали у акцијама и пружили пун допринос сређивању ситуације. Захваљујем се радницима Јавног комуналног предузећа 'Стандард' на ангажованом раду, као и радницима приватне фирме 'ЕкстраАуто' који су несебично понудили на располагање свој возни парк. Такође, Полицијска станица Врбас, служба ХМП Дома здравља и Ватрогасна јединица дали су свој допринос током вишедневне акције, чак и ван територије наше општине. Помогла су нам и друга јавна предузећа и приватне компаније и хвала им на томе", рекао је Кажић.

Према речима Душка Ћутила, члана Општинског већа, сарадња је била успостављена и са Управом за ванредне ситуације Новог Сада, чији је начелник, Бошко Пилиповић, изрекао одличну оцену на рачун рада Општинског штаба за ванредне ситуације.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"