Постављен семафор код ОШ "Петар Петровић Његош"

Прикључењем на електродистрибутивну мрежу данас је у пробни режим рада пуштен семафор на углу улица Данила Бојовића и Палих бораца, код Основне школе "Петар Петровић Његош". Семафор ће радити у пробном режиму рада који подразумева само жуто трепћуће светло следеће две до три недеље, до прибављања свих потребних атеста и употребне дозволе, када ће прећи у сталан режим рада.

"У складу са средствима којима будемо располагали, 'Дирекција за изградњу планира' да реши проблем постављања светлосне сигнализације и на другим местима у општини Врбас, где је то потребно, са циљем побољшавања услова безбедности саобраћаја, а ту пре свега мислим на места у близини школа и вртића", рекао је овом приликом Игор Миловић, директор ЈП "Дирекција за изградњу".

Семафор је у рад пустио председник општине Врбас др Братислав Кажић који је изразио задовољство због брзог завршетка радова на постављању најсавременије светлосне сигнализације, а посебно што је то учињено у непосредној близини школе, "јер то додатно подиже безбедност ђака приликом учествовања у саобраћају".

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"