Продужена линија аутобуског превоза у граду

Јавно предоузеће за превоз путника "Врбас" донело је одлуку да продужи линију градског превоза у насељу Виногради, тако да аутобуси, уместо до досадашње крајне тачке код Опште болнице, од сада возе до краја Виноградске улице, на путу према ПД "Сава КОвачевић". На овој деоници, према речима Милана Милића, директора ЈП за превоз путника "Врбас", биће постављена четири наткривена аутобуска стајалишта.

"Иницијативу за продужење линије градског саобраћаја добили смо од III Месне заједнице, као и од великог броја грађана овог дела града који су потписали петицију. Размотрили смо предлог и изменили трасу тако да ће градски аутобуси од сада саобраћати до самог краја града. Од овог места до првог стајалишта има више од једног километра и желели смо да грађанима који овде живе, ученицима који иду у школу, обезбедимо бољи превоз. На главним местима на овој деониоци поставићемо четири наткривена стајалишта, како би се, без обзира на временске услове, нормално могао сачекати аутобус", рекао је Милић.

Душко Ћутило, члан Општинског већа задужен за комуналне послове, позитивно је оценио боље покривање свих делова града линијама превоза, чиме се "на делу потврђује да локална самоуправа подједнако брине о свим грађанима, било да живе у насељеним местима било да живе у појединим деловима ВРбаса". "Сваки становник нам је подједнако важан. Грађани овог дела града имају сада бољу везу са другим деловима града", рекао је Ћутило.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"