Ученици организовали "Гимназијске ноћи"

У оквиру новоустановљене манифестације "Гимназијске ноћи", синоћ је одржано прво Музичко вече на којем је наступало 14 такмичара, ученика Гимазије "Жарко Зрењанин". Победник првог такмичења је Љубомир Вранић, ученик III разреда школе. Манифестацију је, уз помоћ професора, организовао Ученички парламент.

Према речима Дамјана Кнежевића, потпредседника Ученичког парламента, циљ "Гимназијских ноћи" је "дружење и ширење позитивних вибрација међу ученицима". "Предлог за организовање ове манифестације је дирекотркин, а ми из парламента смо разрадили план и успешно, уз подршку професора и директорке, реализовали све. Ученици су радо пристали да учествију у такмичењу, а судећи по реакцијама публике, ово је пун погодак”, рекао је Кнежевић. Публика је имала прилику да гледа 14 наступа, солистичко певање, дуете, инструментале на гитарама и клавиру. Жири који су чинили три професора и четири ученика донео је одлуку и за победника музичке вечери прогласио Љубомира Вранића из Црвенке, ученика III разреда, који је певао песму групе С.А.Р.С. Улазница за музичко вече била је чоколада. Организатори нису пребројали све чоколаде, али судећи по присутнима у питању је био велики број. Победник је као награду добио прикупљене слаткише, од који ће већи део бити прослеђен Црвеном крсту, како би манифестација добила и хуманитарни карактер.

Након успешно организованог првог програма, у оквиру "Гимназијских ноћи” ускоро ће бити организовано драмско вече, а након тога и вече талената под називом ”Покажи шта знаш”.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"