Још један бунар у систему водоснабдевања у БДП

Након што је пре нешто више од пет месеци формиран Савет месне заједнице Бачко Добро Поље, за председника је изабран Милорад Радојевић, док ће функцију његовог заменика у наредном периоду обављати Раденко Шимун. За секретара ове Месне заједнице изабран је Срђан Вуковић. Према речима Радојевића, основни циљ новофомираног савета је решавање проблема грађана Бачког Доброг Поља и унапређење њиховог живота.

"Један од главних проблема у нашем селу је слаб притисак воде у домаћинствима, посебно у летњем периоду. Надам се да ћемо у наредном периоду решити тај проблем, јер постоји бунар у Бачком Добром Пољу који је направљен пре пар година, али до данашњег дана није пуштен у функцију. Уз велику помоћ и сарадњу са ЈП „Дирекција за изградњу“, ЈКП „Стандард“ и локалном самоуправом, бунар ће у наредних пар дана добити употребну дозволу за пробни рад на годину дана што ће, надамо се, побољшати притисак воде и олакшати живот грађанима Бачког Доброг Поља", рекао је Радојевић.

Од осталих послова који ће у наредном периоду бити урађени у овом селу општине Врбас, Радојевић је истакао уређење зелених површина. "Мислим да се можемо похвалити изгледом центра села, а планирамо и даље да уређујемо центар Бачког Доброг Поља, пре свега кроз увођење додатних садржаја за најмлађе. Такође, активно пратимо конкурсе покрајинских и републичких институција како бисмо обезбедили додатна средства ван општинског буџета", рекао је Радојевић. С обзиром на то да Бачкопољце ускоро очекује прослава сеоске славе, председник Савета МЗ је најавио богатији и разноврснији програм у односу на претходни период.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"