Изгорео аутомобил Миодрага Јововића

У ноћи између суботе и недеље изгорео је приватни аутомобил заменика покрајинског секретара за спорт и омладину Миодрага Јововића, дугогодишњег члана и функционера Општинског одбора Демократске странке. Паљевина се догодила испред породичне куће Јововића, у Козарачкој улици у Врбасу.

"Експлозију је чула супруга мог рођеног брата испод прозора наше заједничке куће у Козарачкој улици. Истрчали смо напоље и видели да гори једна страна аутомобила, али пожар није било могуће зауставити, иако су ватрогасци одмах стигли. Аутомобил је потпуно изгорео за свега десет минута. Полиција је претражила околни терен, али није пронађена посуда из које је поливена запаљива течност по ауту", рекао је Јововић. Он сматра да паљење аутомобила „није дело неког манијака“ пошто је возило било паркирано преко пута Железничке станице, „на простору који је осветљен и где увек има људи“.

"Никоме ништа не дугујем, тако да ауто сигурно није запаљен због новца. Остаје ми једино да сумњам да је аутомобил запаљен из политичких разлога, јер је пре две недеље полупан аутомобил чланице Председништва ДС Александре Јерков у Новом Саду, испред зграде у којој станује. За 25 година, колико се бавим политиком као члан ДС, ништа слично нисам доживео. Ово је превршило сваку меру", рекао је Јововић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"