Одложене многе манифестације

Општински штаб за ванредне ситуације донео је одлуку да одложи или обимом умањи одређене манифестације, које су биле заказане за наредне дане у општини Врбас. Вишедневни Фестивал поезије младих, који је требао почети у уторак, 20. маја, отказан је у потпуности, али то не значи да и 46. фестивал неће добити своје победнике.

Наиме, жири Фестивала поезије младих састаће се у четвртак и на затвореном састанку одредити победника манифестације. Како је саопштено из организационог савета, ванредне околности изазване вишедневним поплавама и усмеравање смештајних капацитета Врбаса за потребе евентуалног пријема евакуисаног становништва, онемогућило је организаторе да слободно позову све учеснике и госте Фестивала поезије младих у Врбас.

Ново одлагање доживео је и Невенов фестивал деце песника, а за четвртак планирани пут делегације општине Врбас и Културног центра Врбаса у град Свидњик у Словачкој, такође ће бити организован накнадно. Нови термин биће одређен и за већ припремљену манифестацију "Ноћ музеја". Измена ће бити и оквиру традиционалне журке за ученике завршног разреда средњих школа, саопштено је из Општинског штаба за ванредне ситуације. Такође, одложена су и сва спортска такмичења у овој недељи.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"