Концерти и турнири за помоћ угроженим

Грађани Врбаса, спортска друштва и културне институције почели су да организују разне врсте догађаја, на којима ће се прикупљати средства за отклањање штете настале великим поплавама у многим градовима и селима у Србији. За крај ове и за наредну недељу већ су заказана два хуманитарна концерта и један рукометни турнир истог карактера.

Први су се организовали у Центру за физичку културу "Драго Јововић", у сарадњи са ЖРК Врбас и РК Врбас Carnex, тако да ће у суботу, 24. маја, бити одржан Хуманитарни рукометни тромеч за помоћ угроженима у поплавама на територији Републике Србије. Турнир почиње у 16.00 часова, а уз врбаске екипе учествују и ЖРК Тиквара из Бачке Паланке и РК Црвенка Jaffa. Све екипе наступаће и са сениорским и са младим тимовима. Улазница за утакмице стаје 100 динара.

Музејска збирка Културног центра Врбаса органузује у недељу, 25. маја у Реформаторској цркви, концерт Суботичког тамбурашког оркестра. Уметнички руководилац концерта је Стипан Јарамазовић, а диригент Маријана Марки. Концерт ће имати два извођења, у 18.00 и у 19.30 часова.

У четвртак, 29. маја у кафеу "Мансарда", одржава се хуманитарни концерт група Ничим изазван, Музика полуделих, Колапс, Мулти генерација и Foundation. Програм почиње у 20.00 часова и трајаће до 23.30. "Сав прикупљени новац биће уплаћен на рачун Владе Републике Србије за отклањање последица ванредних околности - поплаве", стоји у позиву за концерт.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"