КУМ организује Акцију 2014 у Куцури

Куцурско удружење младих - КУМ, организује и овог лета велику Акцију 2014, током које ће млади Куцурани, заједно са својим вршњацима из других крајева, волонтерски уређивати животну средину и своје место и помагати суграђанима. Овогодишњи сусрет и акција младих ће се одржати од 25. до 27. јула, под слоганом "Ако желиш да трчиш брзо, трчи сам - Ако желиш да трчиш далеко, трчи заједно".

Према речима Ана - Марије Недић, чланице Организационог одбора Акције 2014, у Куцури се крајем јула очекује око 300 младих волонтера. "Очекујемо вршњаке из целе Србије и Босне и Херцеговине. Планирали смо да радимо и помажемо у домовима старих лица на пословима који они више не могу да обављају, као и да уређујемо јавне површине, посебно обале канала у Куцури. За све волонтере обезбеђен је смештај, исхрана, а уз акције учеснике очекују радионице, излети, забава и добро дружење", рекла је Ана - Марија.

Куцурско удружење младих је основано 2011. године, с циљем да развија активизам младих и кроз волонтирање уради нешто корисно за друштво. У организовању овогодишње Акције 2014. младим Куцуранима помажу Еколошки покрет Врбаса, Удружење грађана "Мултиарт" и Куцурско риболовачко удружење.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"