Врбашани навијају за Милорада Мажића

Пети дан Светског првенства у Бразилу љубитељи фудбала у Врбасу дочекали су са посебном пажњом и нестрпљењем. На фудбалски терен ступио је и један од само три представника Србије на највећем светском такмичењу - Милорад Мажић, главни судија меча 1. кола групе Ф Немачка - Португалија. У многим локалима у Врбасу окупили су се Мажићеви бројни пријатељи из школских и фудбалских дана, комшије и познаници и пружили пуну подршку свом суграђанину.

Ово је био један од ретких дана када суђење на терену није било тема за расправу. За њих није било никакве дилеме, свака одлука Мажића била је на месту, од пенала за Немце до црвеног картона за Португалца Пепеа.

Иначе, Милорад Мажић стигао је на Светско првенство након одличног утиска које је као делилац правде на многим светским стадионима пружио током претходних година. До сада је на међународној сцени судио на осам утакмица Лиге шампиона, 13 утакмица Лиге УЕФА, многим квалификационим утакмицама, фудбалским првенствима за млађе категорије. Једног од својих најбољих судија јавности је представила и ФИФА  у овом видео клипу.

{youtube}mVVyI3QV3Ug{/youtube}

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"