Клима уређај за РТГ кабинет Опште болнице

Експозитура банке Интеса у Врбасу донирала је данас РТГ кабинету Опште болнице Врбас вредан клима уређај. Уговор о донацији др Весни Дојчинов, специјалисти радиологије, уручила је Жељана Лаковић, руководитељка експозитуре.

“Ово је већ друга донација уређеја за климатизацију коју смо добили у последње време и користим прилику да се захвалим Интеса банци. Прву климу добили смо недавно од Пољопривредне стручне службе из Врбаса, а сада када нам је у сусрет изашла и банка Интеса, готово смо опремили све просторије. Сведоци смо климатских промена и веома високих температура које намећу потребу за клима уређајима. Посебно због одржавања одређене температуре за нормалан рад појединих рентген апарата, јер услед константног прегревања често долази до њихових кварова. Такође, морамо рећи да је и квалитет пружања здравствене услуге подигнут на виши ниво, омогућавајући нормалан рад лекара и техничара, као и конфор пацијената приликом прегледа и снимања”, истакла је др Дојчинов.
Жељана Лаковић је овом приликом истакла да банка Интеса увек има разумевања за потребе и захтеве здравствених установа и школа. "Када је год то могуће одговарамо на ове и сличне захтеве. Посебно нам је драго што је ова донација стигла на право место и у право време", рекла је Лаковић.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"