Реконструкција тротоара у I, II и III месној заједници

Ове недеље завршавају се радови на реконструкцији тротоара у све три месне заједнице града Врбаса, саопштено је из Јавног предузећа "Дирекција за изградњу", које је и инвеститор пројекта. Радови се врше на локацијама по листи приоритета које су усаглашене између ЈП “Дирекције за изградњу”, месних заједница и Комуналне инспекције.

"Радови су обављени на следећим локацијама: у I Месној заједници у улицама Ивана Милутиновића, Исе Секицког, VI личке бригаде, Соње Маринковић, Вука Караџића и Миливоја Чобанског - урађено око 240 м2 тротоара; у II Месној заједници у улицама Маршала Тита, Николе Мерковића, Сарајевској, Бачкој и око Основне школе 'Братство-јединство' - урађено око 230 м2 тротоара. Улица ЈНА није рађена јер је прво потребно решити атмосферску канализацију, док у улици Саве Ковачевића није рађено због слабог конструктивног објекта крај крог пролази траса тротоара. Власник објекта уложио је усмену примедбу и радови су обустављени. У III Месној заједници у току су радови у улици 7. јула, у којој ће бити урађено око 280 м2 тротоара. Завршетак ових радова очекује се до краја ове недеље", саопштено је из ЈП "Дирекција за изградњу".

Исти радови у насељеним местима општине Врбас започињу по завршетку радова у граду. Према плану, у току следеће недеље у почињу радови у Бачком Добром Пољу. Извођач радова је конзорцијум “МЕГА –КОРПОРАЦИЈА” из Врбаса и ГП “Блашко” из Куле. Укупна вредност инвестицје износи 2.818.492 динара са ПДВ-ом. Рок завршетка радова је 120 календарских дана. Надзор радова врши ЈП “Дирекција за изградњу”

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"