СЗР "Сања" поклонила Општој болници 70 јастука

Сања и Жељко Кнежевић, власници Самосталне занатске радње „Сања“ из Врбаса, поново су издвојили значајна средства за донацију Општој болници Врбас. Овога пута Интерном одељењу ОБВ поклонили су 70 јастука и још једном дали одличан пример хуманости и друштвено одговорног пословања.

Значајан део производа њихове занатске радње – јастуци, јоргани, постељине, заврше као донација Општој болници и до сада су помагали Гинеколошко одељење, Породилиште, Одељење неурологије. Такође, редовно дарују прворођене бебе у новој календарској години, а донирали су и свој рад у случајевима када су бесплатно сашили комплет постељина за свих 270 кревета у болници, након што је "Нови традинг" из Змајева донирао новац за платно.

"Овог пута је донирано 70 јастука за Интерно одељење. Постељина и јастуци су потрошни материјал који се свакодневно хаба и неопходно је константно га мењати да би се одржао ниво хигијене. Често се догоди да након пар месеци свакодневне употребе и прања број постељних пресвлака, као и јастука и јоргана буде сведен на критични ниво. Захваљујем се испред Опште болнице Врбас и испред Интерног одељења брачном пару Кнежевић који су нам уручили ову вредну донацију. Сматрамо да сви донатори заправо представљају партнере болнице у подизању здравствене услуге на виши ниво“, рекла је Анико Лобода, главна медицинска сестра.

Претрага

Општинска управа Врбас

Адреса: М. Тита 89, Врбас, 21460

Телефон: +381.21.7954.000

E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ПРЕДУЗЕЋА И УСТАНОВЕ

КЦ Врбас

Културни центар Врбас

Дом здравља

ДЗ "Вељко Влаховић"

ЈКП Стандард

Јавно комунално предузеће

ЦСР Врбас

Центар за социјални рад

ЈКП "Комуналац"

Јавно комунално предузеће

ЦФК Врбас

Центар за физичку културу

ТОО Врбас

Туристичка организација општине Врбас

Bиблиотека Vrbas

Јавна библиотека „Данило Киш"